Toggle navigation
Home
Bezoek ons
Openingsuren 2023
Vind ons
Met het gezin of familie
In groep
Met de klas
Museumcafé
Doe-, bak- en leestips
Over ons
Geschiedenis museum
Medewerkers
Collectie
Nieuws
Kenniscentrum bakambacht en bakcultuur
Missie & Visie
Bestuur
Agenda
Projecten
Broodcultuur
Het Bakkerijmuseum vernieuwt!
Steun ons
Vrijwilligers
Vrienden van het museum
TROOPER
Sponsors
Subsidiënten
Contact
nl
fr
A
A
Bakkerijmuseum
Lekker boeiend
Home
Bezoek ons
Doe-, bak- en leestips
Doe-, bak- en leestips
Bliksems Zoets! Over eclairs en hun oorsprong
17-6-2023
Lees meer
De traditie van het ijslam: een kleine geschiedenis
16-4-2023
Lees meer
LEZEN: Een kleine geschiedenis van Tompoes
9-9-2022
Lees meer
ONLINE EXPO: Zoete en hartige zonden in januari
1-1-2022
Lees meer
BAKKEN: Gevulde Soesjes
17-12-2021
Lees meer
ONLINE EXPO: Smakelijke feesten
23-12-2020
Lees meer
BAKKEN: Appelcrumble
27-11-2020
Lees meer
BAKKEN: Courgettecake
25-11-2020
Lees meer
BAKKEN: Hartige quiche met courgette en geitenkaas
23-11-2020
Lees meer
LEZEN: Kolletje en Dirk en het knotsgekke broodboek
22-11-2020
Lees meer
LUISTEREN: De leukste podcasts over brood
20-11-2020
Lees meer
BAKKEN: Pompoentaart
18-11-2020
Lees meer
WORKSHOP: Egeltjesbrood
12-11-2020
Lees meer
DOEN: Online herfstzoektocht: Help Kroonie de klungelige heks (8-13 jaar)
4-11-2020
Lees meer
ONLINE EXPO: Herfstklassiekers
3-11-2020
Lees meer
KIJKEN: Brood bakken in 1925
9-5-2020
Lees meer
WORKSHOP: Speculaas
7-5-2020
Lees meer
WORKSHOP: witte chocolademousse
5-5-2020
Lees meer
DOEN: nieuwe spelletjes en een kleurplaat
4-5-2020
Lees meer
BAKKEN: Koekjes met citroen en rozemarijn
27-4-2020
Lees meer
WORKSHOP: Kletskoppen (koekjes)
25-4-2020
Lees meer
BAKKEN: Avocado-brownies
17-4-2020
Lees meer
WORKSHOP: Margrietjes (koekjes)
14-4-2020
Lees meer
ONLINE EXPO: Pasen
10-4-2020
Lees meer
WORKSHOP: Wortel uit marsepein
9-4-2020
Lees meer
WORKSHOP: Spuitzakje maken
2-4-2020
Lees meer
BAKKEN: Wortelcake
31-3-2020
Lees meer
DOEN: Een trekpopje maken
30-3-2020
Lees meer
KIJKEN: Jong geleerd is oud gedaan
29-3-2020
Lees meer
BAKKEN: Broodpudding
28-3-2020
Lees meer
BAKKEN: Havermoutpannenkoekjes
28-3-2020
Lees meer
ONLINE EXPO: Cake!/TAART (ENG)
27-3-2020
Lees meer
DOEN: Gemberthee maken
24-3-2020
Lees meer
LEZEN: Gesneden brood: een kleine geschiedenis
23-3-2020
Lees meer
DOEN: Kleurplaten, puzzels en spelletjes van de bakker
20-3-2020
Lees meer
LEZEN: Geborduurde meelzakken tijdens WO I
20-3-2020
Lees meer
Bakkerijmuseum
Albert I-Laan 2, 8630 Veurne
+32 58 31 38 97 (enkel tijdens openingsuren)
onthaal@bakkerijmuseum.be
Blijf op de hoogte
Schrijf in
In samenwerking met