Bakkerijmuseum

Lekker boeiend

Met het gezin of familie

Plan je een bezoek met het gezin of familie? Ontdek hier ons aanbod!

Tijdens schoolvakanties worden kinderen omgetoverd tot ware bakkers. Bij aankomst in de bakkerij krijgen de kinderen een bakkersschort -en pet. Daarna gaan ze zelf aan de slag! Naar inspiratie van de bakker worden er koekjes, brood, taart, of andere lekkernijen gebakken. Terwijl het lekkers bakt in de oven, kan het gezien samen op ontdekking gaan in het museum. Na afloop van activiteit kan iedere deelnemer zijn/haar eigen brood of gebak meenemen naar huis! 

Voor individuele kinderen van 4 tot 12 jaar. Tijdens Vlaamse schoolvakanties, telkens van dinsdag tot en met vrijdag. Reserveren is noodzakelijk! Het precieze programma en meer informatie vind je steeds in de agenda.

 

Meer info

Plan je een uitstap met de hele familie of je (vrienden)groep? Dan is de workshop Brood Bakken voor jong & oud een uitstekende formule. Zowel de kleinsten als de volwassenen kneden er hun eigen brood.

Tijdens deze workshop leer je de kneepjes van het vak. Terwijl de brooddegen rijzen en bakken in de oven, kan de hele groep het museum bezoeken. Hou in ieder geval rekening met een wachttijd van 1u tot 1,5u na de workshop. Na afloop van activiteit neemt iedere deelnemer zijn of haar eigen broodje mee naar huis! 

Vanaf 19 december 2023 kan je deze workshop reserveren

Meer info

Bakkerijmuseum

Bakkerijmuseum

Albert I-Laan 2, 8630 Veurne
+32 58 31 38 97 (enkel tijdens openingsuren)
onthaal@bakkerijmuseum.be

Blijf op de hoogte


In samenwerking met