Bakkerijmuseum

Lekker boeiend

BAKKEN: Broodpudding
28-3-2020

Bakken in corona-tijden: het is een uitdaging. Stond je net als collega Nele B. onlangs beteuterd naar de lege rekken bloem te kijken in de winkel? Dat bakken vraagt dus een beetje creativiteit. Gelukkig zijn er veel recepten waarvoor je geen of weinig bloem nodig hebt. Nele deelt vandaag haar recept voor broodpudding: een klassieker waarmee je eindeloos kan variëren én bovendien restjes oud brood kan opmaken. Win-win! Bovendien is het zo eenvoudig, dat ook de kinderen een handje kunnen toesteken.

Tip: klik op de afbeelding hieronder voor een afdrukbare pdf van het recept.

 

 

SMAKELIJK!


Bakkerijmuseum

Bakkerijmuseum

Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne
+32 58 31 38 97 (enkel tijdens openingsuren)
bakkerijmuseum@veurne.be

Blijf op de hoogte


In samenwerking met