Een basisworkshop broodbakken, ideaal als introductie in het broodambacht. Een workshopbegeleider leert de groep de basiskneepjes van het vak, geeft tekst en uitleg over de ingrediënten. Ook de groep zelf gaat aan de slag en iedere deelnemer maakt zijn of haar eigen chocolade- of rozijnenbrood. Terwijl de degen rijzen en bakken in de oven, kan de groep het museum bezoeken. Hou in ieder geval rekening met een wachttijd van 1u tot 1,5u na de workshop. Na afloop van activiteit neemt ieder deelnemer zijn of haar eigen broodje mee naar huis!
Deze workshop is geschikt voor zowel kinderen (vanaf 4 jaar), als volwassenen of gemengde groepen.
Duur: 2,5u
Aantal:
Maximum 25 deelnemers
Kostprijs:
€12,00 per deelnemer met een minimum van €180
Museumbezoek niet inbegrepen. Indien jullie de workshop willen combineren met een museumbezoek, gelieve dit aan te geven in je reservatieaanvraag
Reservatie:
via bakkerijmuseum@veurne.be - 058 31 38 97
Minstens drie weken op voorhand te reserveren