Atelier patisserie is terug dit najaar!
Verdiep je in de wondere wereld van taart, gebak en andere zoetigheden. Dit voorjaar kan je deelnemen aan 4 workshops, waarbij je de kneepjes van het vak leert.
Greet Six van Atelier Hortense begon 10 jaar geleden haar eigen taartatelier in de historische maalderij van haar grootouders. Intussen is ze een gevestigde waarde in Reningelst en de verre omstreken.
Speciaal voor deze workshopreeks selecteerde Greet enkele van haar meest beproefde én best gesmaakte recepten.
Je kan zowel deelnemen aan zowel de hele reeks, als aan één of meerdere aparte workshops.
> Frisse citroentaart met meringue
Een klassieker in een nieuw jasje! Tijdens deze workshop leer je hoe je een luchtige citroencrème en een mooie, goudbruin afgebrande meringue maakt. Een taart die fris én feestelijk is, ideaal om indruk te maken.
Praktisch
Wanneer: Dinsdag 30 september 2025 van 18u-21u
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne
Kostprijs:
Per bestelling komt er €1 reservatiekost bij.
Inschrijven: Vooraf inschrijven via DEZE LINK.
Plaatsen beperkt. Bij minder dan 8 deelnemers gaat de workshop niet door.
Meer informatie: via e-mail: bakkerijmuseum@veurne.be of telefonisch: 058 31 38 97.