Foto: Madam Bakster
Zin in zoet zonder schuldgevoel? Ontdek de kunst van plantaardig, glutenarm en geraffineerd suikervrij bakken onder begeleiding van niemand minder dan Madam Bakster, bekend van haar guiltfree bakery in Gent. Tijdens deze inspirerende avondworkshops leer je hoe je heerlijke lekkernijen maakt zoals pecancookies, dadelpralines, glutenvrije chocolade muffins, kruidnoten en meer.
Een unieke kans om je bakskills uit te breiden én gezonder te snoepen!
Praktisch
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne
Wanneer: 25 november 2025, de workshop duurt van 18u30-21u30
Kostprijs per deelnemer:
Per bestelling komt er €1 administratiekost bij.
Inschrijven: Vooraf inschrijven via DEZE LINK.
Meer informatie: via e-mail: bakkerijmuseum@veurne.be of telefonisch: 058 31 38 97.