Atelier patisserie is terug dit najaar!
Verdiep je in de wondere wereld van taart, gebak en andere zoetigheden. Dit voorjaar kan je deelnemen aan 4 workshops, waarbij je de kneepjes van het vak leert.
Greet Six van Atelier Hortense begon 10 jaar geleden haar eigen taartatelier in de historische maalderij van haar grootouders. Intussen is ze een gevestigde waarde in Reningelst en de verre omstreken.
Speciaal voor deze workshopreeks selecteerde Greet enkele van haar meest beproefde én best gesmaakte recepten.
Je kan zowel deelnemen aan zowel de hele reeks, als aan één of meerdere aparte workshops.
> Kerstrol met chocolade
Een feestelijke afsluiter! Je leert een luchtige biscuit maken, die we stap voor stap oprollen en vullen met een heerlijke chocolademousse. Daarna werken we de rol af tot een elegante en feestelijke kersttaart – zacht, romig en onweerstaanbaar.
Praktisch
Wanneer: Dinsdag 18 november 2025 van 18u-21u
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne
Kostprijs:
Per bestelling komt er €1 reservatiekost bij.
Inschrijven: Vooraf inschrijven via DEZE LINK.
Plaatsen beperkt. Bij minder dan 8 deelnemers gaat de workshop niet door.
Meer informatie: via e-mail: bakkerijmuseum@veurne.be of telefonisch: 058 31 38 97.