Bakkerijmuseum tijdelijk gesloten
11-3-2020

Het coronavirus verspreidt zich ook in België. Hieronder vind je een antwoord op enkele van de meest gestelde vragen in verband met je bezoek aan het Bakkerijmuseum.

Sluit het Bakkerijmuseum?

Het Bakkerijmuseum zal gesloten zijn vanaf 13 maart tot en met 20 april, naar aanleiding van de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad. We volgen hiermee de richtlijnen van de overheid om de verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Om geen risico's te nemen, worden alle groepsbezoeken en activiteiten/evenementen tot na de paasvakantie (20 april) opgeschort. Het is mogelijk dat de maatregelen nog verlengd worden.

Ik heb een bezoek of workshop gereserveerd met een groep. Kan dit bezoek doorgaan?

Alle groepsbezoeken tot en met 20 april worden geannuleerd. We brengen de groepsverantwoordelijken hiervan persoonlijk op de hoogte. Reeds gestorte voorschotten worden automatisch teruggestort. Groepsbezoeken die na 20 april plaatsvinden, kunnen tot nader order doorgaan. We volgen de actualiteit hierover nauwlettend op. Indien de richtlijnen veranderen brengen we iedereen zo snel mogelijk op de hoogte.

Ik wil mijn bezoek graag annuleren of verplaatsen. Hoe doe ik dit best?

Als je je bezoek wenst te annuleren of verplaatsen kan dat kosteloos. Stuur ons dan gerust een mailtje via onthaal@bakkerijmuseum.be, of bel ons even op: 058/31.38.97. We bekijken dan samen wat mogelijk is.

Gaan de geplande evenementen die het Bakkerijmuseum organiseert door?

Alle evenementen tot en met de paasvakantie worden afgelast. Workshops en bakdemonstraties tijdens de paasvakantie gaan NIET door. Ook de Paasspellendag i.s.m. de Gezinsbond (13 april) gaat NIET door. Erfgoeddag (25 en 26 april) wordt uitgesteld naar 2021.

Ik heb nog een andere vraag

Zit je nog met vragen, die hierboven niet beantwoord werden? Stuur ons dan gerust een mailtje via onthaal@bakkerijmuseum.be. Je kan ons ook telefonisch bereiken tijdens de openingsuren van het museum via 058/31.38.97.

Algemene informatie over het Corona-virus vind je op volgende websites: