Een workshop, speciaal voor de hobbybakker die meer wil te weten komen over brood en voor leken in het broodbakken, die er zich toch aan willen wagen. Onder leiding van de bakker des huizes leer je voeling krijgen met het deeg. Je kan kiezen of je een workshop brood ((verschillende broodproducten zoals ovenkoeken, bus-en vloerbroden) of een workshop zachte luxe ((Brioche, sandwiches, rozijnenbolletjes, vlechtbrood) wil volgen
Je krijgt er tips over hoe je zelf creatief met deeg kan omgaan. De producten krijg je achteraf mee naar huis, samen met het recept van de vervaardigde lekkernijen. Een absolute must voor de hobbybakker.
Terwijl de degen rijzen en bakken in de oven, kan de groep het museum bezoeken. Hou in ieder geval rekening met een wachttijd van 1u tot 1,5u na de workshop
Voor (jong)volwassenen.
Vanaf 19 december 2023 kan je deze workshop reserveren
Duur: minstens 3u
Aantal:
minimum 15 betalende deelnemers personen, maximum 20 betalende deelnemers
Kostprijs:
Museumbezoek niet inbegrepen. Indien jullie de workshop willen combineren met een museumbezoek, gelieve dit aan te geven in je reservatieaanvraag
Wegens praktische redenen vragen we om bij je reservatieaanvraag aan te geven welk soort workshop de groep wil volgen
Reservatie:
via onthaal@bakkerijmuseum.be - 058/31.38.97
Minstens drie weken op voorhand te reserveren
Enkel beschikbaar tijdens de werkweek en bij beschikbaarheid van de huisbakker (dinsdagen-vrijdagen)