De Belgische chocolatiers behoren nog steeds tot de absolute wereldtop en een beetje chauvinisme kan nooit kwaad. Tijdens deze workshop kom je van alles te weten over het product op zich. De bakker vertelt je heel wat over de vele mogelijkheden met chocolade. Tijdens deze workshop worden er enkele chocoladeproducten gemaakt zoals studentenhaver en truffels. Na de workshop kan de groep het museum bezoeken.
Een workshop voor zoetemonden! Voor (jong)volwassenen.
Vanaf 19 december 2023 kan je deze workshop reserveren
Duur: 3u
Aantal:
Minimum 15 betalende deelnemers, maximum betalende 20 deelnemers
Voor deelnemers vanaf 16 jaar en ouder
Periode:
Van november tot Pasen
Enkel op weekdagen (dinsdag-vrijdag) bij beschikbaarheid van bakker
Kostprijs:
Museumbezoek niet inbegrepen. Indien de groep het museum wil bezoeken, gelieve dit in je reservatieaanvraag mee te geven
Reservatie:
via onthaal@bakkerijmuseum.be - 058/31.38.97
Minstens drie weken op voorhand te reserveren