Een basisworkshop broodbakken, ideaal als introductie in het broodambacht. Een workshopbegeleider leert de groep de basiskneepjes van het vak, geeft tekst en uitleg over de ingrediënten. Ook de groep zelf gaat aan de slag en iedere deelnemer maakt zijn of haar eigen broodje. Terwijl de degen rijzen en bakken in de oven, kan de groep het museum bezoeken. Hou in ieder geval rekening met een wachttijd van 1u tot 1,5u na de workshop. Na afloop van activiteit neemt ieder deelnemer zijn of haar eigen broodje mee naar huis!
Voor (jong)volwassenen.
Vanaf 19 december 2023 kan je deze workshop reserveren
Duur: 2,5u
Aantal:
minimum 15 betalende deelnemers personen, maximum 25 betalende deelnemers
Kostprijs:
Museumbezoek niet inbegrepen. Indien jullie de workshop willen combineren met een museumbezoek, gelieve dit aan te geven in je reservatieaanvraag
Wegens praktische redenen vragen we het soort brood dat de groep wil maken bij je reservatieaanvraag aan te geven
Reservatie:
via onthaal@bakkerijmuseum.be - 058/31.38.97
Minstens drie weken op voorhand te reserveren