*CORONAPROOF*: Rondleiding met gids "Geschiedenis & evolutie van de bakkerij"

In het museum vertellen we het verhaal over de evolutie die het bakkersberoep onderging op vlak van productie, bereiding en verdeling van brood en banket. Een ervaren gids loodst je doorheen het museum en toont je enkele blikvangers zoals een fiets om roomijs mee te maken, onze unieke collectie speculoosplanken, de houtskooltekening van Léon Frédéric uit 1889, een Citroën uit 1927... De rondleiding gebeurt veilig en *coronaproof*, met een bubbel van maximum 10 personen.

Praktische info

Een gegidste rondleiding is mogelijk op weekdagen (dinsdag-vrijdag) om 9u30 of om 14u. Tijdens het weekend om 14u.

Duur: 1,5u
Wens je nog een natje en een droogje in het museumcafé? Voorzie dan zeker een halfuur extra en reserveer op voorhand je plekje.

Aantal:
Maximum 10 personen van dezelfde bubbel

!! Zorg er voor dat je groep toegelaten is volgens de geldende coronamaatregelen.

Kostprijs:
- €3,50 per persoon, met een minimum van €35
- €40/gids
- vrijblijvend: consumptie in het museumcafé

Wanneer:
Op weekdagen (dinsdag-vrijdag) om 9u30 of om 14u