Bakkerijmuseum

Lekker boeiend

Doe-, bak- en leestips in Coronatijden

KIJKEN: Brood bakken in 1925
9-5-2020

Lees meer

WORKSHOP: Speculaas
7-5-2020

Lees meer

WORKSHOP: witte chocolademousse
5-5-2020

Lees meer

DOEN: nieuwe spelletjes en een kleurplaat
4-5-2020

Lees meer

BAKKEN: Koekjes met citroen en rozemarijn
27-4-2020

Lees meer

WORKSHOP: Kletskoppen (koekjes)
25-4-2020

Lees meer

BAKKEN: Avocado-brownies
17-4-2020

Lees meer

WORKSHOP: Margrietjes (koekjes)
14-4-2020

Lees meer

ONLINE EXPO: Pasen
10-4-2020

Lees meer

WORKSHOP: Wortel uit marsepein
9-4-2020

Lees meer

WORKSHOP: Spuitzakje maken
2-4-2020

Lees meer

BAKKEN: Wortelcake
31-3-2020

Lees meer

DOEN: Een trekpopje maken
30-3-2020

Lees meer

KIJKEN: Jong geleerd is oud gedaan
29-3-2020

Lees meer

BAKKEN: Broodpudding
28-3-2020

Lees meer

BAKKEN: Havermoutpannenkoekjes
28-3-2020

Lees meer

ONLINE EXPO: Cake!/TAART (ENG)
27-3-2020

Lees meer

DOEN: Gemberthee maken
24-3-2020

Lees meer

LEZEN: Gesneden brood: een kleine geschiedenis
23-3-2020

Lees meer

ONLINE EXPO: Met liefde gemaakt
21-3-2020

Lees meer

DOEN: Kleurplaten, puzzels en spelletjes van de bakker
20-3-2020

Lees meer

LEZEN: Geborduurde meelzakken tijdens WO I
20-3-2020

Lees meer

Bakkerijmuseum

Bakkerijmuseum

Albert I-Laan 2, 8630 Veurne
+32 58 31 38 97 (enkel tijdens openingsuren)
onthaal@bakkerijmuseum.be

Blijf op de hoogte


In samenwerking met