Schatten van Vlieg | Proef jij wat ik proef?
02-07-2024 10:00

Schatten van Vlieg | Proef jij wat ik proef?

Proef jij wat ik proef? Smeer je smaakpapillen en ga op onderzoek in het Bakkerijmuseum! Vlieg heeft er ook dit jaar een schat verstopt. Op je weg kom je smakelijke opdrachten tegen: van tongtwister tot papillokiller, van smaakspraak tot lekkercheck. Doorsta de smaaktest en vind de schat!

Tijdens de zoektocht ontdek je de grootste schatten van het Bakkerijmuseum en dompel je jezelf onder in de leefwereld van de bakker. De speurtocht leidt je ook door de prachtig heraangelegde museumtuin.

Waar: Bakkerijmuseum, Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne
Wanneer: 1 juli - 31 augustus 2024, doorlopend tijdens de openingsuren van het museum
Praktisch: Voor kinderen van 6-12 jaar. De zoektocht is automatisch inbegrepen in het toegangsticket tot het museum.
Meer info: Via bakkerijmuseum@veurne.be of telefonisch: 058 31 38 97

Vlieg deze zomer mee doorheen Veurne!

Vlieg verstopt deze zomer opnieuw haar schat op vier Veurnse locaties: het Bakkerijmuseum, Kasteel Beauvoorde, Visit Veurne en de bibliotheek. Vraag je gratis stempelkaart op één van de locaties, verzamel minstens drie stempels en krijg een éxtra leuke prijs!

Andere activiteiten

Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne