Schatten van Vlieg in het Bakkerijmuseum (6-12 jaar) | Ruik jij wat ik ruik?
01-07-2022 10:00

De Schatten van Vlieg in het Bakkerijmuseum

EIKES! Ruik jij dat ook? In het Bakkerijmuseum hangt een geurtje. Het lijken wel stinkvoeten! Dit probleem moet dringend opgelost worden... Vlieg neemt je mee langs de mooiste, geurigste en spannendste plekjes in het Bakkerijmuseum. Loop je curieuzeneus achterna, snuffel goed in het rond, en help Vlieg om de stinkvoeten te vinden. Pas goed op onderweg: laat je niet bij de neus nemen!

Wanneer: 1 juli 2022 t.e.m. 31 augustus 2022, tijdens de openingsuren van het museum
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne
Praktisch: Voor speurneuzen van 6-12 jaar. Inbegrepen in de gewone toegangsprijs.
Meer informatie: www.bakkerijmuseum.be, via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.

P.S.: Zin om nog verder te speuren? Sla drie vliegen in één klap in Veurne!

Vlieg verstopt deze zomer, van 1 juli tot 31 augustus, opnieuw haar schat op vier Veurnse locaties: het Bakkerijmuseum, Kasteel Beauvoorde, het Landshuis en Bibliotheek 'de Seylsteen'. Vind je de schatkist? Dan krijg je een leuk stickervel. Neem je op drie van de vier locaties deel, dan krijg je een extra prijs. Vraag in één van de locaties naar je gratis stempelkaart!

Andere activiteiten