NIEUW! Reserveer je zomerse picknickmand
30-06-2020 11:30

Zomerse picknick in de museumtuin

Wil je van je bezoek graag een leuke daguitstap maken? Of heb je gewoon zin om jezelf eens lekker te verwennen?

Dat kan! Museumcafé Patasjoe serveert op weekdagen tijdens de zomervakantie héérlijke picknickmanden met huisbereid en streekeigen lekkers. Reserveer je mand minstens twee werkdagen op voorhand, haal hem af in het museumcafé, kies een mooi plekje in onze museumtuin en genieten maar!

Onder andere te vinden in de picknickmand: ovenkoeken met beleg van de streek (kaas, hesp, confituur, choco), croissant, chocoladebroodje, donut (kinderen), vers fruit en een drankje naar keuze (oxfam sapje, cécémel, melk, koffie of thee) én natuurlijk: een picknicklaken

Wanneer:Op weekdagen in juli en augustus, tussen 11u30 en 14u
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne (Museumcafé Patasjoe)
Praktisch: €10/volwassene (+12 jaar), €8/kind (-12 jaar)
Graag minstens 2 werkdagen op voorhand reserveren via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch 058 31 38 97

Deze activiteit kadert in de Zomer van de Korte Keten!

#lekkerlokaal #ikzomerwestvlaams