Museumzoektocht | Vera en de verloren pakjes
28-12-2021 10:00

Vera en de verloren pakjes

De kerstperiode is terug aangebroken maar er is een groot probleem! De elf Vera is haar pakjes verloren! Help haar de pakjes terug te vinden en red het Kerstfeest! Vera en de verloren pakjes is een zoektocht waarbij er allerlei doe en denk opdrachten aan te pas komen! laat je kind genieten van een leuke zoektocht die in het thema staat van Kerst!

Wanneer: Dinsdag 28 december tot en met vrijdag 7 januari, doorlopend tijdens de openingsuren van het museum
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne
Praktisch: Voor kinderen van 6-12 jaar. Inbegrepen in de gewone toegangsprijs – Vooraf inschrijven niet nodig
Meer info: www.bakkerijmuseum.be, via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.

De kerstperiode is terug aangebroken, maar er is een groot probleem... De elf Vera is haar pakjes verloren! Help haar de pakjes terug te vinden en red het Kerstfeest. Vera en de verloren pakjes is een zoektocht waarbij je met de hele familie aan de hand van doe- en denkopdrachten op onderzoek gaat in het museum.

Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne
Praktisch: Voor kinderen van 6-12 jaar en hun familie/begeleiders. Inbegrepen in de gewone toegangsprijs – Vooraf inschrijven niet nodig