KROKUSKRIEBELS Familieworkshop incl. | Kruiden-natuurkriebels
21-02-2023 13:30

KROKUSKRIEBELS Familieworkshop incl. | Kruiden-natuurkriebels

Ontdek verschillende workshops en activiteiten in het prachtig gerestaureerde begijnhof van Diksmuide. Samen met De Lovie vzw gaan we aan de slag rond kruiden, natuur en verbinding. Kruidenkoekjes bakken, knutselen, een kruidenworkshop of op stap met de zintuigenrugzak: beurtelings kan je van al deze activiteiten proeven! De Lovie vzw ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Tijdens de familieworkshop willen we inclusie extra onder de aandacht brengen. Alvast van harte welkom dus in het pittoreske begijnhof! Schrijf je wel even in via de link hieronder?

Praktisch

Wanneer: Dinsdag 21 februari van 13u30-16u30. Je kan doorlopend deelnemen aan de activiteiten: je komt dus langs wanneer je wil.
Waar: Begijnhof Diksmuide, Begijnhofstraat 2, 8600 Diksmuide.
Deze activiteit vindt NIET plaats in het Bakkerijmuseum, dat gesloten is voor vernieuwingswerken.
Wie: De activiteit is bedoeld voor gezinnen met kinderen met een (mentale) leeftijd van 4-12 jaar
Prijs: €5 per kind, €4 leden Gezinsbond
Inschrijven: We vragen om even op voorhand in te schrijven via DEZE LINK.

TIP!

Wil je graag een daguitstap plannen? De inclusieve wandeling Stadslink+ in Diksmuide is een aanrader! Via DEZE LINK vind je meer informatie.

Deze activiteit maakt deel uit van Krokuskriebels, hét museumevenement voor gezinnen tijdens de krokusvakantie, georganiseerd door de GezinsbondOntdek het volledige programma op www.krokuskriebels.be.

--

Benieuwd naar andere activiteiten en workshops tijdens de krokusvakantie? Kijk in onze AGENDA!