In het spoor van Karel Kriebel (6-12 jaar)
19-09-2020 14:00

In het spoor van Karel Kriebel

Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen het museum (her)ontdekken met Karel Kriebel. In het museum wonen namelijk heel wat kriebelbeestjes, zoals Billy de broodkever, Kara de kakkerlak en Hektor de houtworm. Wie er gelukkig niet leeft, is het coronavirus. De museumzoektocht werd voor de gelegenheid volledig *coronaproof* gemaakt! Los alle opdrachten op en maak kennis met de verborgen bewoners van het Bakkerijmuseum. Je leert het museum meteen ook op een andere manier kennen!

Wanneer: Tijdens de openingsuren van het museum. Reserveer wel even vooraf je tijdsslot.
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne
Praktisch: Voor kinderen van 6-12 jaar. Inbegrepen in de gewone toegangsprijs. Wil je graag een bezoek brengen? Reserveer dan telefonisch (058/31.38.97) of via mail (onthaal@bakkerijmuseum.be) je bezoek
Meer informatie: www.bakkerijmuseum.be, via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.