De Schatten van Vlieg in het Bakkerijmuseum (6-12 jaar)
01-07-2021 10:00

De Schatten van Vlieg in het Bakkerijmuseum

Zie je dat ook? Het is Vlieg! Vlieg neemt je graag mee op schattenjacht in het Bakkerijmuseum! Ben je een echte schattenjager? En ben je op zoek naar een avontuur? Dan is deze zoektocht zeker iets voor jou! Speur met Vlieg langs plekken die je nooit eerder opmerkte. Volg de aangegeven stappen, geef je ogen goed de kost en zorg er voor dat je de zoektocht tot een goed einde brengt. Tijd om te bewijzen dat JIJ een echte speurneus bent!

Wanneer: 1 juli t.e.m. 31 augustus, tijdens de openingsuren van het museum
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne
Praktisch: Voor speurneuzen van 6-12 jaar. Inbegrepen in de gewone toegangsprijs. Wil je graag een bezoek brengen? Reserveer dan telefonisch (058/313897) of via mail (onthaal@bakkerijmuseum.be) je tijdsslot (verplicht!)
Meer informatie: www.bakkerijmuseum.be, via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.

P.S.: Zin om nog verder te speuren? Sla drie vliegen in één klap te Veurne

Vlieg verstopt deze zomer, van 1 juli tot 31 augustus, opnieuw haar schat op vier Veurnse locaties: het Bakkerijmuseum, Kasteel Beauvoorde, de Sint-Niklaastoren en Bibliotheek 'de Seylsteen'. Vind je de schatkist? Dan krijg je een waaier boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen. Sla drie vliegen in één klap, neem op drie van de vier locaties deel en krijg een extra prijs!

Andere activiteiten