De Schatten van Vlieg in het Bakkerijmuseum (6-12 jaar)
01-07-2020 10:00

De Schatten van Vlieg in het Bakkerijmuseum

Sshhhht! Hoor jij dat ook? Vlieg verstopte dit jaar een schat in het Bakkerijmuseum. En die kan je vinden door de OORWURM te ontcijferen. Flapper met je oren, speel met het klankbord en blaas op de bakkershoorn. Vind jij de schat?

Wanneer: Woensdag 1 juli 2020 t.e.m. vrijdag 31 augustus 2020, tijdens de openingsuren van het museum
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne
Praktisch: Voor speurneuzen van 6-12 jaar. Inbegrepen in de gewone toegangsprijs. Wil je graag een bezoek brengen? Reserveer dan telefonisch (058/31.38.97) of via mail (onthaal@bakkerijmuseum.be) je timeslot (verplicht!)
Meer informatie: www.bakkerijmuseum.be, via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.

P.S.: Zin om nog verder te speuren? Sla drie vliegen in één klap te Veurne

Vlieg verstopt deze zomer, van 1 juli tot 31 augustus, opnieuw haar schat op vier Veurnse locaties: het Bakkerijmuseum, Kasteel Beauvoorde, het Historisch Stadhuis en Bibliotheek 'de Seylsteen'. Vind je de schatkist? Dan krijg je een waaier boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen. Sla drie vliegen in één klap, neem op drie van de vier locaties deel en krijg een extra prijs!