9/04: Familieworkshop paashaasbrood
09-04-2024 14:00
Volzet

Familieworkshop paashaasbrood

Wie Pasen zegt, denkt meteen aan... de paashaas natuurlijk! Tijdens deze actieve bakworkshop gaan jong en oud aan de slag met bloem, gist, melk, suiker, eieren en zout. Goed mengen en kneden maar. Wanneer het brooddeeg klaar is, toont de bakker hoe je er op vakkundige wijze een mooie paashaas mee vormt.

Terwijl de broden rijzen en bakken, kan je een bezoek brengen aan het vernieuwde Bakkerijmuseum of even uitblazen in het museumcafé of de tuin. En natuurlijk neemt iedereen naderhand zijn eigen paashaas mee naar huis.

Praktisch

Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne. ! Nieuwe ingang via de poort aan de carpoolparking.
Praktisch: Een brood bakken kan vanaf 4 jaar. Inschrijven via bakkerijmuseum@veurne.be of telefonisch: 058 31 38 97

Vermeld zeker volgende gegevens:

- Naam
- Aantal deelnemende kinderen en aantal deelnemende volwassenen
- Leeftijd kinderen
- Postcode
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Prijs: €12/deelnemer (museumbezoek niet inbegrepen)
Duur: De workshop duurt ongeveer 1u. Reken daarna nog 1,5u rijs- en baktijd voor je de broden weer kan ophalen.
Meer informatie: via e-mail: bakkerijmuseum@veurne.be of telefonisch: 058 31 38 97

Andere activiteiten

Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne