30/07: Workshop frangipanetaart (6-12 jaar)
30-07-2020 10:00

Workshop frangipanetaart (6-12 jaar)

Klaar om een echte bakker te worden? Stroop je mouwen op, rol met je spierballen en steek je handen uit de mouwen! Samen met de bakker maak je heerlijke frangipanetaart. Een échte klassieker die iedereen lust! De bakker toont je stap voor stap hoe je zelf een lekkere taart bakt. … En natuurlijk kan je je frangipanetaart daarna mee naar huis nemen.

Wil je vooraf of nadien in het museum op zoek naar de Schat van VliegVergeet geen timeslot te reserveren voor je museumbezoek!

Wanneer: Donderdag 30 juli om 10u00
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-Laan 2, 8630 Veurne
Leeftijd: 6-12 jaar
Prijs: €12,00 per kind
Inschrijven: Vooraf inschrijven via onthaal@bakkerijmuseum.be of 058 31 38 97. In de prijs van de workshop is een voucher voor een museumbezoek inbegrepen (geldig tot het einde van het jaar). Wil je de workshop combineren met een museumbezoek? Reserveer hiervoor dan apart een timeslot.

EXTRA TIP! Zin in iets meer?

Museumcafé Patasjoe serveert héérlijke picknickmanden met streekeigen en huisbereid lekkers. Maak van je bezoek een leuke daguitstap en combineer met een gezellige picknick in de museumtuin. Meer informatie HIER.

Bezoek zeker ook de tijdelijke expo ‘Koffiestories’! De expo zit inbegrepen in het toegangsticket voor het museum.

*CORONA INFO*

We willen deze zomer iedereen een leuke, maar vooral ook veilige dag bezorgen in het Bakkerijmuseum. Voor de workshops nemen we daarom volgende maatregelen:

- Volwassenen zijn NIET toegelaten in de workshopruimte
- De workshopbegeleiders dragen steeds een mondmasker
- Ieder kind krijgt zijn/haar eigen materiaal en ingrediënten. Delen wordt zo veel mogelijk vermeden.
- Ieder kind krijgt een vaste plaats

- Er is een aangepast poetsplan met extra aandacht voor contactpunten
- Alle gebruikte materialen worden na gebruik grondig gereinigd
- Extra aandacht voor handhygiëne voor, tijdens en na de workshop