29-08-2024 14:00

Terwijl de koekjes bakken, kan je een bezoek brengen aan het vernieuwde Bakkerijmuseum of even uitblazen in het museumcafé of de tuin. En natuurlijk neemt iedereen naderhand zijn eigen koekjes mee naar huis!

Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne
Leeftijd: Koekjes bakken kan vanaf 6 jaar
Duur: De workshop duurt ongeveer 1u. Reken daarna nog 30 min. baktijd voor je de koekjes weer kan ophalen.
Kostprijs per deelnemer:

• €10,00: Standaardtarief
  • €9,00: Vriend Saint-Honoré of Croquembouche (op vertoon lidkaart, ontdek HIER hoe je vriend van het museum wordt)
  • €2,00: Kansentarief met UITPAS Westhoek (op vertoon van een geldige UITPAS met kansentarief regio Westhoek)

Per bestelling komt er €1 administratiekost bij. Museumbezoek niet inbegrepen.

Inschrijven: Vooraf inschrijven via DEZE LINK.

Meer informatie: via e-mail: bakkerijmuseum@veurne.be of telefonisch: 058 31 38 97.

____

Tip! Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen de hele zomervakantie lang deelnemen aan de zoektocht naar de Schat van Vlieg. De zoektocht is automatisch inbegrepen in een toegangsticket voor het museum

Andere activiteiten

Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne