28/07: Workshop chocolade- of rozijnenbolletjes (6-12 jaar)
28-07-2021 10:00

Workshop chocolade- of rozijnenbolletjes

Klaar om een echte bakker te worden? Stroop je mouwen op, rol met je spierballen en steek je handen uit de mouwen! Samen met de bakker maak je heerlijke chocolade- of rozijnenbolletjes. De bakker toont je stap voor stap hoe je zelf het deeg maakt en dan, ... kneden maar! Na het harde werk mag je natuurlijk je eigen broodjes mee naar huis nemen.

Wil je nadien in het museum op zoek naar de Schat van Vlieg? Vergeet geen tijdsslot te reserveren voor je museumbezoek!

Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-Laan 2, 8630 Veurne
Leeftijd: 6-12 jaar
Prijs: €12,00 per kind
Duur: workshop 1u, rijzen en bakken: 1u
Inschrijven: Vooraf inschrijven via onthaal@bakkerijmuseum.be of 058 31 38 97. In de prijs van de workshop is een voucher voor een museumbezoek inbegrepen (geldig tot het einde van het jaar). Wil je de workshop combineren met een museumbezoek? Reserveer hiervoor dan apart een timeslot.

EXTRA TIP! Zin in iets meer?

Museumcafé Patasjoe serveert héérlijke picknickmanden met streekeigen en huisbereid lekkers. Maak van je bezoek een leuke daguitstap en combineer met een gezellige picknick in de museumtuin. Meer informatie HIER.

*CORONA INFO*

We willen deze zomer iedereen een leuke, maar vooral ook veilige dag bezorgen in het Bakkerijmuseum. Voor de workshops nemen we daarom volgende maatregelen:

- Volwassenen zijn NIET toegelaten in de workshopruimte
- De workshopbegeleiders dragen steeds een mondmasker
- Ieder kind krijgt zijn/haar eigen materiaal en ingrediënten. Delen wordt zo veel mogelijk vermeden.
- Ieder kind krijgt een vaste plaats op 1,5m afstand
- Er is een aangepast poetsplan met extra aandacht voor contactpunten
- Alle gebruikte materialen worden na gebruik grondig gereinigd
- Extra aandacht voor handhygiëne voor, tijdens en na de workshop