Bakkerijmuseum

Lekker boeiend

27/07: Kinderworkshop vruchtenflappen
27-07-2023 14:00

Kinderworkshop vruchtenflappen

Tijdens deze workshop kunnen kinderen samen met de bakker aan de slag. Ze maken stap voor stap hun eigen vruchtenflappen. Van het uitrollen en uitsnijden van het deeg, tot het vullen, afwerken en instrijken. Terwijl de vruchtenflappen bakken in de oven, neem je een pauze in het museumcafé of ga je op onderzoek in de tuin. Kinderen kunnen deelnemen aan de zoektocht naar de Schat van Vlieg. En natuurlijk krijgt iedereen op het einde zijn eigen gebakjes mee naar huis! 

Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne. ! Nieuwe ingang via de poort aan de carpoolparking.
Praktisch: Deelnemen aan de kinderworkshops kan vanaf 6 jaar. Tijdens deze workshops is het de bedoeling dat de kinderen alleen aan de slag gaan. Volwassen begeleiders kunnen wachten in het museumcafé of een wandelingetje maken in de tuin. Vooraf inschrijven via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97. 
Prijs:  €12/deelnemer
Duur: De workshop duurt ongeveer 1u. Reken daarna nog 45 minuten voor bakken en afkoelen van de vruchtenflapjes
Meer informatie: via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97. 

___

 Het museum is tijdens de zomermaanden nog gesloten voor vernieuwingswerken. Warm welkom tijdens het grote heropeningsweekend van 14 en 15 oktober 2023! In de zomermaanden bieden we van woensdag tot vrijdag een aanbod workshops aan in het nieuwe onthaal- en workshoppaviljoen. Het programma vind je HIER. Je kan daarnaast genieten van de nieuw aangelegde museumtuin. Kinderen kunnen deelnemen aan de gratis zoektocht naar de Schat van Vlieg. Vraag je doe-boekje aan het onthaal! Ook het museumcafé met zonnig terras is geopend.

Openingsuren onthaal en museumcafé: 19/07-31/08: Woensdag t.e.m. vrijdag, 10u-17u

Andere activiteiten

Bakkerijmuseum

Bakkerijmuseum

Albert I-Laan 2, 8630 Veurne
+32 58 31 38 97 (enkel tijdens openingsuren)
onthaal@bakkerijmuseum.be

Blijf op de hoogte


In samenwerking met