18/05: Week van de Korte Keten | Ambachtelijk brood van lokaal graan uit de houtoven
18-05-2022 14:00

Week van de Korte Keten | Lekker lokaal!

Tijdens de week van de Korte Keten staan lokale producten extra in de schijnwerpers, want je hoeft het niet altijd ver te zoeken! Op woensdag 18 mei stookt de bakker de houtoven warm, en bakt hij heerlijk ambachtelijk brood en ovenkoeken met ZUVER-bloem van West-Vlaamse bodem. Het brood is te koop vanaf 14u. Wie de bakker graag aan het werk ziet, is welkom vanaf 10u in het Museumcafé.

P.s.: Een hele week lang zijn er bovendien taartjes en gebakjes met ingrediënten van lokale ondernemers in het Museumcafé te verkrijgen.

Wanneer: Het brood is te koop op woensdag 18 mei vanaf 14u. Wie de bakker graag aan het werk ziet is welkom in de voormiddag vanaf 10u. De week van de Korte Keten loopt van zaterdag 14 mei t.e.m. zondag 22 mei.
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne (Museumcafé)
Praktisch: Op = op: aanbod zolang de voorraad strekt!
Meer informatie: www.weekvandekorteketen.be, www.bakkerijmuseum.be, via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97

Met dank aan volgende, fiere streekproducenten:

Landbouwers Marc (Avelgem), Peter en Olivier (Diksmuide) en molenaar Philip: bloem
Zuver | Lokaal Brood