14/05-22/05: Week van de Korte Keten | Proef de korte keten-gebakjes in het Museumcafé
14-05-2022 14:00

Week van de Korte Keten | Lekker lokaal!

Tijdens de week van de Korte Keten staan lokale producten extra in de schijnwerpers, want je hoeft het niet altijd ver te zoeken! Een hele week lang zijn er taartjes en gebakjes met ingrediënten van lokale ondernemers in het Museumcafé te verkrijgen.

Op woensdag 18 mei stookt de bakker de houtoven warm, en bakt hij heerlijk ambachtelijk brood en ovenkoeken met ZUVER-bloem van West-Vlaamse bodem. Het brood is te koop vanaf 14u.

Wanneer: Zaterdag 14 mei t.e.m. zondag 22 mei tijdens de gewone openingsuren van het museum. Korte keten-brood te koop op woensdag 18/05 vanaf 14u.
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne (Museumcafé)
Praktisch: Op = op: aanbod zolang de voorraad strekt!
Meer informatie: www.weekvandekorteketen.be, www.bakkerijmuseum.be, via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97

Met dank aan volgende, fiere streekproducenten:

De Beauvoordse Walhoeve in Veurne: boter, melk, room
Kaasboerderij Beauvoordse Walhoeve

Landbouwers Marc (Avelgem), Peter en Olivier (Diksmuide) en molenaar Philip: bloem
Zuver | Lokaal Brood