14/04: Workshop Paaskoekjes [AFGELAST]
14-04-2020 14:00
Volzet

[Omwille van de maatregelen ivm het Covid-19 virus hebben we besloten om de workshops tijdens de paasvakantie NIET te laten doorgaan. Wie ingeschreven was, krijgt hiervan nog een persoonlijk bericht.]

Je buik vol van chocolade? Maak dan eens paaskoekjes! Ook zoet, ook lekker én in  een handomdraai klaar. Eerst maken we het deeg: half wit, half bruin. Goed uitrollen, precies uitsteken en hup… in de oven. Terwijl de koekjes bakken in de oven, kan je in het museum op zoek naar de eierdief tijdens de museumzoektocht ‘Eikes’. Daarna krijgt iedereen zijn eigen koekjes mee naar huis!

Wanneer: Dinsdag 7 april en dinsdag 14 april, telkens om 14u
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne
Praktisch: Voor kinderen vanaf 4 jaar. €5,00 per kind. Inschrijven noodzakelijk via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.