12/05: TRUKEN VAN DE FOOR: Marsepeindecoraties [ONLINE]
12-05-2021 14:00

TRUKEN VAN DE FOOR: Marsepeindecoraties [ONLINE]

(Hobby)bakker, bakfanaat, of simpelweg een zoetemond? Dan is ‘truken van de foor’ er voor jou! Telkens de tweede woensdag van de maand demonstreert een ervaren bakker de bereiding van steeds een ander gebak. Hij verklapt de 'truken van de foor' en beantwoordt ieders vragen. In mei leert de bakker je de basics van marsepein. Met marsepein kan je de mooie, originele decoraties maken voor je taart, cupcakes of gebak. Het is een enorm veelzijdig lekkers om mee te werken. Tijdens deze sessie zal de focus liggen op bloemen, speciaal voor moederdag.  De sessie gaat ONLINE door: Je kan dus gewoon van thuis meevolgen via onze facebookpagina of youtubekanaal.

Heb je bepaalde vragen over werken met marsepein? Laat het ons vóór 30 april weten via onthaal@bakkerijmuseum.be en de bakker beantwoordt ze in het vragenmomentje aan het einde van de sessie. Uiteraard kan je ook tijdens de sessie zelf je vragen kwijt in de comments.

Wanneer: woensdag 12 mei 2021 om 14u00
Waar: Online via facebook of youtube
Meer informatie: via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.