12/04: Familieworkshop paaseibrood met witte chocolade
12-04-2024 10:00
Volzet

Familieworkshop paaseibrood met witte chocolade

Wie Pasen zegt, denkt meteen aan... paaseieren natuurlijk! Tijdens deze actieve bakworkshop gaan jong en oud aan de slag met bloem, water, gist en zout. Goed mengen en kneden maar. Wanneer het brooddeeg klaar is, toont de bakker hoe je er op vakkundige wijze een mooi paasei mee vormt. Als kers op de taart wordt er ook heerlijke witte chocolade aan het brood toegevoegd!

Terwijl de broden rijzen en bakken, kan je een bezoek brengen aan het vernieuwde Bakkerijmuseum of even uitblazen in het museumcafé of de tuin. En natuurlijk neemt iedereen naderhand zijn eigen paaseibrood mee naar huis.

Praktisch

Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne. ! Nieuwe ingang via de poort aan de carpoolparking.
Praktisch: Een brood bakken kan vanaf 4 jaar. Inschrijven via bakkerijmuseum@veurne.be of telefonisch: 058 31 38 97

Vermeld zeker volgende gegevens:

- Naam
- Aantal deelnemende kinderen en aantal deelnemende volwassenen
- Leeftijd kinderen
- Postcode
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Prijs: €12/deelnemer (museumbezoek niet inbegrepen)
Duur: De workshop duurt ongeveer 1u. Reken daarna nog 1,5u rijs- en baktijd voor je de broden weer kan ophalen.
Meer informatie: via e-mail: bakkerijmuseum@veurne.be of telefonisch: 058 31 38 97

Andere activiteiten

Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne