10/04: Familieworkshop deluxe paaskoekjes met chocolade
10-04-2024 14:00
Volzet

Familieworkshop deluxe paaskoekjes met chocolade

Tijdens deze actieve workshop gaan jong en oud creatief aan de slag. Koekjesdeeg uitrollen en uitsteken of snijden tot mooie paaseieren, vulling, versiering, ... Alle technieken komen aan bod voor het maken van deluxe paaskoekjes.

Na afloop van de workshop kan wie wil een bezoek brengen aan het vernieuwde Bakkerijmuseum of even uitblazen in het museumcafé of de tuin. En natuurlijk neemt iedereen naderhand zijn eigen koekjes mee naar huis.

Praktisch

Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne. ! Nieuwe ingang via de poort aan de carpoolparking.
Praktisch: Paaskoekjes maken kan vanaf 4 jaar. Inschrijven via bakkerijmuseum@veurne.be of telefonisch: 058 31 38 97

Vermeld zeker volgende gegevens:

- Naam
- Aantal deelnemende kinderen en aantal deelnemende volwassenen
- Leeftijd kinderen
- Postcode
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Prijs: €10/deelnemer (museumbezoek niet inbegrepen)
Duur: De workshop duurt ongeveer 1u-1,5u. Reken daarna nog een half uur voor het opstijven van de chocolade.
Meer informatie: www.bakkerijmuseum.be, via e-mail: bakkerijmuseum@veurne.be of telefonisch: 058 31 38 97

Andere activiteiten

Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne