09/06: TRUKEN VAN DE FOOR: Frangipane [ONLINE]
09-06-2021 14:00

TRUKEN VAN DE FOOR: Frangipane [ONLINE]

(Hobby)bakker, bakfanaat, of simpelweg een zoetemond? Dan is ‘truken van de foor’ er voor jou! Telkens de tweede woensdag van de maand demonstreert een ervaren bakker de bereiding van steeds een ander gebak. Hij verklapt de 'truken van de foor' en beantwoordt ieders vragen. In juni staat 'Truken van de foor' in het teken van de frangipane. Dit klassieke gebakje is dankzij Lotus enorm populair geworden. Maar het is eigenlijk niet eens zo moeilijk zelf te maken! De sessie gaat ONLINE door: Je kan dus gewoon van thuis meevolgen via onze facebookpagina of youtubekanaal.

Heb je bepaalde vragen over de frangipane? Laat het ons weten via onthaal@bakkerijmuseum.be en de bakker beantwoordt ze in het vragenmomentje aan het einde van de sessie of via een bericht. Uiteraard kan je ook tijdens de sessie zelf je vragen kwijt in de comments.

Wanneer: woensdag 9 juni 2021 om 14u00
Waar: Online via facebook of youtube
Meer informatie: via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.