09/02: TRUKEN VAN DE FOOR: Confituurtaart met peren
09-02-2022 14:00

TRUKEN VAN DE FOOR

(Hobby)bakker, bakfanaat, of simpelweg een zoetemond? Dan is ‘truken van de foor’ er voor jou! Telkens de tweede woensdag van de maand demonstreert een ervaren bakker de bereiding van steeds een ander gebak. Hij verklapt de 'truken van de foor' en beantwoordt ieders vragen.

In februari toont de bakker hoe je een heerlijke confituurtaart met peren maakt. Dit gebakje is perfect als tussendoortje of bij een kopje koffie.

! Opgelet Bij het binnengaan van het museumcafé is een Covid Safe Ticket voortaan verplicht. Hou je ticket alvast klaar, zo verloopt het scannen vlot. Bedankt!

Wanneer: woensdag 9 februari 2022 om 14u00
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne (Museumcafé Patasjoe)
Praktisch: Vrije toegang - reserveren niet nodig. Toon je Covid Safe Ticket bij het binnengaan van het museumcafé.
Meer informatie: via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.

Andere activiteiten