05/11: Workshop egeltjesbrood
05-11-2020 14:00
Volzet

Workshop egeltjesbrood (6-12 jaar)

Tijdens deze workshop leer je je eigen brood bakken. Je ontdekt wat je nodig hebt, hoe je moet mengen, en waarom het belangrijk is om je spierballen te gebruiken bij het kneden van het brood. Dit schattige egeltjesbrood ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook om duimen en vingers bij af te likken! Na de workshop neemt iedereen zijn eigen egeltjesbrood mee naar huis.

Wanneer: Donderdag 5 november om 14u00
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-Laan 2, 8630 Veurne
Leeftijd: 6-12 jaar
Prijs: 10,00 per kind
Inschrijven: Vooraf inschrijven via onthaal@bakkerijmuseum.be of 058 31 38 97. In de prijs van de workshop is een voucher voor een museumbezoek inbegrepen (één jaar geldig).

Wil je de workshop combineren met een museumbezoek? Reserveer hiervoor dan apart een tijdsslot.

*CORONA INFO*

We willen iedereen een leuke, maar vooral ook veilige dag bezorgen in het Bakkerijmuseum. Voor de workshops nemen we daarom volgende maatregelen:

- Volwassenen zijn NIET toegelaten in de workshopruimte
- De workshopbegeleiders dragen steeds een mondmasker
- Ieder kind krijgt zijn/haar eigen materiaal en ingrediënten. Delen wordt zo veel mogelijk vermeden.
- Ieder kind krijgt een vaste plaats

- Er is een aangepast poetsplan met extra aandacht voor contactpunten
- Alle gebruikte materialen worden na gebruik grondig gereinigd
- Extra aandacht voor handhygiëne voor, tijdens en na de workshop