05/11 - 20/12: De Warmste Week: de Warmste Appeltaart voor Spierziekten Vlaanderen vzw
05-11-2019 10:00

DE WARMSTE APPELTAART

Naar aanleiding van de Warmste Week van Studio Brussel steekt ook het Bakkerijmuseum de handen uit de mouwen voor het goede doelIn de cafetaria van het Bakkerijmuseum kan je vanaf 5 november genieten van de warmste appeltaart met of zonder een bolletje heerlijk hoeve-ijs van de Beauvoordse Walhoeve. De opbrengst gaat naar Spierziekten Vlaanderen. Taartjes beschikbaar zolang de voorraad strekt!

De krachten worden  dit jaar gebundeld met de Bakkerijschool Ter Groene Poorte en hun oud-leerlingenbond IVVOB, Syntra West, Bakkers Vlaanderen, VABA, de Kortrijkse patissierbond, … om een groot aantal bakkers in wording, bakkers en hun klanten te bereiken. Het doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor Spierziekten Vlaanderen. Dit allemaal onder de noemer van de Warmste Bakkers.
Meer informatie: www.bakkerijmuseum.be of https://dewarmsteweek.be/ , via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.
P.S.: Van 18 tot en met 24 december vind je alle deelnemende bakkersorganisaties (incl. Bakkerijmuseum) op de Grote Markt in Kortrijk met nog meer lekkers voor het goede doel. Ook de mobiele bakoven zal paraat staan. Kom dus zeker een kijkje nemen! De bakkers zijn iedere dag vanaf 13u in bedrijf.

Praktisch

Wanneer: 5 november – 20 december, tijdens de openingsuren van de cafetaria, zolang de voorraad strekt

Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-Laan 2, 8630 Veurne (Cafetaria)

Tot dan!