Zondag 23 april: Erfgoeddag - thema ZORG
30-3-2017

ERFGOEDDAG @Bakkerijmuseum Veurne - POP UP EXPO SWEET MEMORIES

Snuister tussen jouw meest waardevolle spullen en bouw mee aan deze unieke POP-UP EXPO!
Er ligt ongetwijfeld wel iets op zolder, in de kast of misschien wel onder jouw matras (?) wat van onschatbare waarde voor je is. Iets wat je voor altijd wil bewaren en wil koesteren.

Een knuffeldier dat je meevoert naar zoete dromen, een foto van oma die steekt in jouw portemonnee, een hangertje dat je altijd om je nek draagt… Klein of groot, het zijn één voor één dingen waar je grote zorg voor draagt.

Droom je er van om jouw waardevolle ‘schat’ aan de wereld te laten zien? Laat deze schitteren in deze unieke Erfgoedexpo in het Bakkerijmuseum! Een week lang staat jouw object in de spotlights en kan je jouw verhaal delen met anderen.

ZONDAG 23 APRIL 2017

• 10u-12u: Workshop ‘SWEET MEMORIES’ + opzet expo
    Tijdens deze workshop staan we stil bij jouw eigen waardevolle schat. Waarom heb je deze gekozen? Waarom is deze zo waardevol? Hoe zou je deze voor de toekomst bewaren?...
    Daarna richten we de expo in.

• 12u-13u30: Buikje vullen
    Na de workshop word je getrakteerd op een lekker broodje met drankje in de cafetaria.

• 14u-15u: Officiële opening pop-up expo SWEET MEMORIES met receptie
    Het grote moment van de dag: officiële opening van de pop-up expo! Na de opening kan je nog genieten van een lekker glaasje.

INFO & INSCHRIJVEN
GRATIS deelname & toegang!
Deelnemen kan door vooraf in te schrijven via:
info@bakkerijmuseum.be of 058/31.38.97 | Bakkerijmuseum, Albert I-laan 2, 8630 Veurne

vlaanderen_verbeelding_werkt_small.png