Week van de vrijwilliger.
1-3-2017

In de Krokusvakantie denken we niet alleen aan de kleinsten onder jullie. Het is namelijk ook “Week van de vrijwilliger” en graag hadden wij dus even de tijd genomen om de mensen in de verf te zetten die ons, het team van het Bakkerijmuseum, helpen om jullie in ons museum een leuke tijd te laten beleven!

De vrijwilligers die letterlijk en figuurlijk de handen uit de mouwen steken. Degenen die er stáán wanneer het even te druk is voor ons. Zij die met veel graagte en enorm enthousiasme hún vrije tijd met ons en jullie delen en die van jullie bezoek aan het museum een leuke en leerrijke beleving maken…

Een DIKKE MERCI !!

Het officiële dankwoord voor alle vrijwilligers, opgemaakt door Het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw, kan je nalezen op hun site.

vlaanderen_verbeelding_werkt_small.png