Terug open vanaf februari 2017
1-2-2017

museum opnieuw in de startblokken!

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Dit betekent voor ons ook de start van een nieuw werkjaar. 2017 is opnieuw gevuld met allerlei leuke (bak)activiteiten: van een romantische proeverij voor Valentijn over leuke bakactiviteiten en spannende zoektochten voor kids, naar een smakelijke -tijdelijke- tentoonstelling in het museum.

Valentijn <3

Het feest van de L.I.E.F.D.E… Kom op zaterdag 11 februari met al uw geliefden proeven van heel wat lekkers dat draait rond het thema ‘Liefde’. We zorgen voor een proeverij in combinatie met de “Liefde & Passie” rondleiding in een liefdevolle sfeer en als afsluiter kan je genieten van een verwenbordje in een romantisch kader.

Wil je komen genieten van onze lekkernijen, hou dan onze activiteitenpagina in de gaten en schrijf je snel in!

Krokusvakantie: koekjes- of broodbakken voor gezinnen met kinderen

Zin in een leuke doe-activiteit tijdens de krokusvakantie? Kom samen met mama, papa, oma of opa naar het Bakkerijmuseum. In ons bakkersatelier maken we heerlijke koekjes of een ovenvers chocoladebrood. Terwijl de koekjes of het brood in de oven zitten trek je met het gezin op speurtocht door het museum. Als kers op de taart keer je terug naar de bakkerij om je heerlijk geurende lekkernijen op te halen.

Het volledige programma voor deze bakactiviteiten maken we in de loop van januari bekend!