Schatten van Vlieg: zie jij wat ik zie?
1-7-2016

Schatten van Vlieg_campagnebeeldSchatten van Vlieg: zie jij wat ik zie?

We worden dag in dag uit door beelden geprikkeld. Iedereen verwerkt deze prikkels verschillend, iedereen kijkt met een andere bril. Zie jij wat ik zie? Of iets helemaal anders?
Trek er tijdens de zomervakantie op uit met het gezin en ga op zoek naar de Schatten van Vlieg! Op tal van culturele locaties zit er een schatkist verstopt. Slaag jij er in deze te vinden?

Schatten van Vlieg in Veurne

Kom naar Veurne en speur naar de Schatten van Vlieg!
Zowel in het Bakkerijmuseum, de Bibliotheek, Kasteel Beauvoorde en Vrij Vaderland zit een geheime schatkist verborgen. Slaag je er in 3 van de 4 zoektochten te doen? Lever dan jouw spaarkaart (met stempels) in bij één van de deelnemende sites en win een extra prijs!

Download hier jouw spaarkaart!

Schatten van Vlieg in het Bakkerijmuseum
"Ik zie ik zie wat jij niet ziet!"

Durf jij verder zien dan je neus lang is? Trek er samen met VLIEG op uit en ontdek het Bakkerijmuseum met andere ogen. Al snel zal je zien dat ogen kunnen bedriegen!
Volg dit spannende parcours en laat je leiden tot de geheime schatkist van VLIEG…

Doorlopend tijdens de gewone openingsuren
- op weekdagen in juli & augustus: open van ma. t.e.m. vrij van 10u tot 17u30
- op za-, zon-, en feestdagen in juli & agustus: open van 14u tot 17u30