Bakkerijmuseum

Lekker boeiend

Oktober-november: bakworkshops volwassenen: gerezen bladerdeeg
5-10-2016

bakworkshopsTijdens het najaar organiseert het Bakkerijmuseum een reeks bakworkshops voor volwassenen. Dit maal staat ‘gerezen bladerdeeg’ centraal. Tijdens deze lessen leren deelnemers verschillende bereidingen maken op basis van gerezen bladerdeeg: fruitkoeken, gevulde driehoeken, vlinders, Deense koffiekoeken, chocoladekoeken, Zwitserse koeken, koeken met hazelnootvulling…  Er zijn nog slechts 4 plaatsen beschikbaar! Dus…

Schrijf je snel in!

 PROGRAMMA:

 - woensdag 5/10: basisbereiding gerezen bladerdeeg

  fruitkoek, gevulde driehoek, vlinders, deense koffiekoek

  + koeken: hanekam, chocoladekoek, wrongelkoek, strikje

 

- woensdag 19/10: koffiekoek, koek met fruit, croissant

  + koeken: bril, britzel, frangipane-acht, hazelnootbritzel

 

- woensdag 9/11: brillen, ronde Zwitserse koek, plaat bolus, koeken met hazelnootvulling

  + koeken: lange Zwitserse koek, Zwaluwstaart, gevulde driehoek, gevlochten koek

 

- woensdag 16/11: gerezen bladerdeeg 'groot'

  bolustaart, hazelnootbloem, gevulde hoefijzers, Moederdag (valentijn)hart

 

PRAKTISCH

Locatie: Bakkerijmuseum, Albert I-laan 2, 8630 Veurne

€25/workshop - €90/volledige lessenreeks

Inschrijven: info@bakkerijmuseum.be - 058/31.38.97

deelnemers aan de volledige reeks krijgen voorrang!

Inschrijving pas definitief na overschrijving op het rekeningnummer BE43 3631 4649 5201 – BIC: BBRUBEBB


Bakkerijmuseum

Bakkerijmuseum

Albert I-Laan 2, 8630 Veurne
+32 58 31 38 97
onthaal@bakkerijmuseum.be

Inschrijven nieuwsbrief


In samenwerking met
vlaanderen_verbeelding_werkt_small.png