Krokusvakantie @Bakkerijmuseum!
27-2-2017

Workshop Koekjesbak!
Iedereen bakt! Zoals elke vakantie steken we de handen uit de mouwen en bakken we koekjes in het Bakkerijmuseum. Onder begeleiding van de huisbakker leren ook de allerkleinsten de kneepjes van het vak. We kneden een deegje, maken en versieren koekjes op kindermaat.

Wanneer: MA 27febr – WOE 1maart – VRIJ 3maart – 14uur.
Toegang: €4/kind (4-12 jaar) - €5/toeschouwer

Workshop Ambachtelijk Chocoladebrood!
Geniet van een leuke en leerrijke activiteit tijdens de Krokusvakantie! Kom met je gezin naar het Bakkerijmuseum en ga als een rasechte bakker aan de slag. Iedereen bakt zijn eigen chocolade (of rozijnen-) brood, op ambachtelijke wijze! Terwijl de broden rijzen en bakken in de oven, trek je met het gezin op speurtocht door het museum. Nadien keer je terug naar de bakkerij om jouw ovenvers brood op te halen!

Wanneer: DI 28febr – DO 2maart – 14uur.
Toegang: €6/kind (4-12 jaar) - €8/volwassene (+12j) - €5/toeschouwer

Vergeet niet tijdig in te schrijven, de plaatsen zijn beperkt!  info@bakkerijmuseum.be

vlaanderen_verbeelding_werkt_small.png