Herfstvakantie in het Bakkerijmuseum!
1-10-2017

Griezelen en bakplezier? Dat kan alleen maar in het Bakkerijmuseum! Kom in de herfstvakantie met de hele familie naar het museum en zet je beste bakkersbeentje voor in onze workshops: we bakken herfstkoekjes en griezelbrood. Ook in het museum is het griezelen geblazen met onze spannende halloween-zoektocht. Reserveer alvast 31 oktober in je agenda want dan serveren we je voorleessessies griezelverhalen  in het museum, een lekkere halloweenbrunch en een workshop griezelcupcakes maken!

Ma 30/10: Workshop Herfstkoekjes bakken! (14u, 4-12j, €4/deelnemer, €5*/ toeschouwer)

Di 31/10 : Halloween@Bakkerijmuseum

• 10u: Voorleessessie Griezelverhalen in het museum (door bib Veurne, in gewone toegangsprijs inbegrepen)
  • 11u-14u: Halloweenbrunch in de museumcafetaria (doorlopend, €20/volwassenen, €15/kind tem 12 j)*
  • 14u: Voorleessessie Griezelverhalen in het museum (door bib Veurne, in gewone toegangsprijs inbegrepen)
  • 15u: Workshop Griezel-Cupcakes maken! (4-12j, €10/deelnemer) klik hier om je in te schrijven!
  • 10u-17u: DOORLOPEND Halloween-zoektocht in het museum (6-12jaar, in gewone toegangsprijs inbegrepen)

Klik hier voor meer info

Do 2/11: Workshop Griezelbrood bakken! (14u, 4-12j, €6/deelnemer tem 12j, + 12j: €8/deelnemer, €5*/ toeschouwer)

Klik hier voor meer info

Vrij 3/11: Workshop Griezelbrood maken! (14u, 4-12j, €6/deelnemer tem 12j, + 12j: €8/deelnemer, €5*/ toeschouwer )

Vooraf inschrijven noodzakelijk!

*Toeschouwers betalen de gewone toegangsprijs, voor (kortings)tarieven,  zie website

**In de prijs zit inbegrepen: brunch, toegang tot het museum & voorleessessies griezelverhalen. Workshop apart te betalen en te reserveren!

KOM VERKLEED NAAR HET MUSEUM EN ONTVANG EEN KLEINE VERRASSING!