Een nieuw jaar, een nieuwe Patakon
8-1-2018

Op zoek naar een origineel (laat) nieuwjaarsgeschenk? Zoek niet langer!

Vanaf maandag 8 januari kan je het gloednieuw nummer van ons tijdschrift 'Patakon: Tijdschrift voor bakerfgoed' bestellen.

In dit nummer kan je alles ontdekken over het ontstaansverhaal van het ijshoorntje. Net zoals vele andere lekkernijen lijkt een ijsje op een hoorntje heel alledaags en banaal, maar dat is het allesbehalve!

Daarnaast staan beroemdheden centraal: celebrities@bakkerijmuseum! In dit artikel kom je te weten wat de link is met onder andere Napoleon en Madame de Pompadour en de collectie van het Bakkerijmuseum. Wat behoort tot de wereld van legendes en wat is feit?

Dit en nog veel meer kan je lezen in ons nieuw nummer!

Een nummer bestellen

Smaakt dit naar meer? Bestellen kan via onze museumshop: tel.058/313897 of mail info@bakkerijmuseum.be  (€3/nummer, excl. verzendingskosten).

TIP: je kan jezelf of iemand anders ook een jaarabonnement op ons tijdschrift cadeau geven (€7/jaar, inclusief verzendingskosten)