De thematische baknamiddagen zijn terug!
9-1-2018

De thematische baknamiddagen 'Horen, zien & vragen aan de bakker' zijn terug!

Voor iedereen die de koekjes wel eens laat aanbranden, het brood niet goed gerezen krijgt of simpelweg nieuwe inspiratie op wil doen is dit een échte must. Iedere eerste woensdag van de maand neemt onze huisbakker uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden terwijl hij enkele van zijn beproefde recepten én best bewaarde bakgeheimen met jullie deelt.

Op woensdag 7 februari haalt onze huisbakker alles uit de kast om heerlijke Valentijntaartjes te bakken. Ideaal om je dierbaren te verrassen! Hij deelt graag enkele tips en tricks over het beste basisdeeg, de lekkerste banketbakkersroom en de stijlvolste garnering. Na deze baknamiddag maak je gegarandeerd indruk met je volgende taart!

Benieuwd naar het volledige programma? Neem hier even een kijkje!

Voor deze baknamiddag hoef je trouwens helemaal niets, noppes, nada te betalen. Kom gewoon naar onze gezellige cafetaria!