Tijdelijke tentoonstelling: Kiezen is Verliezen?! (30 juni- 4 januari 2019)
30-06-2018 14:00

Kiezen is verliezen?!

Naar aanleiding van Erfgoeddag vroegen we een tiental bekende, minder bekende, maar vooral verrassende personen om het peter- of meterschap van één van onze collectiestukken op te nemen. De kleine expo ‘Kiezen is verliezen?!’ stelt al deze objecten tentoon én laat de bezoeker bovendien zélf een keuze maken over de toekomst van het Bakkerijmuseum. Benieuwd welke schat Regula Ysewijn koos? Of Wim Opbrouck? Of de burgemeester van Veurne? Of wil je gewoon zelf graag je mening spuien? Dan is deze expo er voor jou!

Praktisch: Gewone toegangsprijs en tijdens de openingsuren van het museum te bezoeken.

Meer informatie: www.bakkerijmuseum.be, via e-mail: info@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.