NIEUWE REEKS Broodworkshops voor volwassenen: 'Zachte Luxe'
28-02-2018 18:30

BROODWORKSHOPS VOOR VOLWASSENEN 'ZACHTE LUXE'

Hou je van versgebakken brood bij het ontbijt? Bak je graag zoete broodjes, maar ken je nog niet alle kneepjes van het vak? Dan is deze workshopreeks zeker voor jou! Onder begeleiding van Geert Waignein, ervaren leerkracht Bakkerijschool van de gerenommeerde gastronomische school Ter Groene Poorte, leer je verschillende soorten zacht luxebrood maken. Denk aan brioches, sandwiches, mastellen, kramiek, paasbrood, … Voorkennis is niet vereist, hobbybakkers of complete beginners, iedereen is welkom!

Wat? Reeks broodworkshops voor volwassenen (4 sessies)
Wanneer? woensdag 28 februari - 7 maart - 14 maart - 21 maart telkens van 18u30 tot 22u00
Waar? Bakkerijmuseum, Albert I-laan 2, 8630 Veurne (cafetaria)
Kostprijs? €25/sessie, €90 voor de volledige lessenreeks
Inschrijven? Via info@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97. Deelnemers aan de volledige lessenreeks krijgen voorrang. Deelnemers aan de vorige reeks krijgen voorrang tot en met 11/02.

• 28/02: zachte luxe klein
    Vlaamse brioches, zachte sandwiches, Franse brioches, kleine vlechtjes

• 07/03: zachte luxe klein met vulling
    Beatles, mastellen uit Trutnov, Brugse Liefkoeken, gevulde brioches, chocolade-suikerbroodjes