13/12 en 20/12: WARME WOENSDAGEN: de Warmste Week in het Bakkerijmuseum
13-12-2017 08:00

WARME WOENSDAGEN

Naar aanleiding van de Warmste Week van Studio Brussel steekt ook het Bakkerijmuseum de handen uit de mouwen voor het goede doel!

Misschien heb je het wel zien passeren in het nieuws? De Bakkerijfederatie Bakkers Vlaanderen / afdeling Oost-Vlaanderen kwam op de proppen met een heel nieuw brood: Boezembrood! Al meer dan 80 bakkers gaan de komende 3 weken dit bruine brood in de vorm van twee borsten verkopen om het borstkankeronderzoek van Prof. Dr. Herman Depypere aan het UZ-Gent te ondersteunen.

Ook in het Bakkerijmuseum willen we ons steentje bijdragen aan deze warme actie, want bakkers hebben een WARM hart! We roepen daarom woensdag 13 en 20 december uit tot ‘WARME WOENSDAGEN.’ Op deze dagen heb je de kans om een Boezembrood te kopen of- waarom niet- zelf te maken tijdens een workshop! De opbrengst gaat rechtstreeks naar Think-Pink, ter ondersteuning van onderzoek naar borstkankerpreventie in het Universitair Ziekenhuis van Gent.

Draag ook jij deze actie een warm hart toe? Kom dan zeker langs!

🔥 Woensdag 13 december 2017, 8-13u 🔥
>>VERKOOP versgebakken Boezembrood recht uit onze mobiele bakoven op de wekelijkse markt in Veurne. €3/brood waarvan de helft wordt gedoneerd aan het goede doel. Zolang de voorraad strekt!

🔥 Woensdag 20 december 2017, 14-17u 🔥
>> VERKOOP versgebakken Boezembrood in het Bakkerijmuseum, Albert I-laan 2, 8630 Veurne. Vooraf bestellen noodzakelijk!
€3/brood waarvan de helft wordt gedoneerd aan het goede doel.

>> WORKSHOP Boezembrood bakken in het Bakkerijmuseum, Albert I-laan 2, 8630 Veurne. Vooraf inschrijven noodzakelijk!
Wanneer: 14u
Leeftijd: 4-99 jaar
€10/pers., waarvan de helft gedoneerd wordt aan het goede doel.

Vooraf inschrijven (workshop) en bestellen (broodverkoop 20/12)) kan via info@bakkerijmuseum.be of tel. 058/313897.

Tot dan!

>>>Meer informatie over de actie van de Bakkerijfederatie en de Warmste Week.