11/04: Workshop Paasbrood
11-04-2019 14:00

Workshop Paasbrood

Altijd al willen weten hoe je brood bakt? Of weet je het al, maar wil je eens iets nieuw proberen? Maak met onze huisbakker een heerlijk Paasbrood! Wedden dat dit schattige brood een topper wordt tijdens de paastafel? Terwijl de broden rijzen en bakken in de oven, kan je met de hele familie deelnemen aan het familieparcours ‘Eieren voor je geld!’. En natuurlijk neem je achteraf je paasbrood mee naar huis.

Datum: Donderdag 11 april, vrijdag 12 april, donderdag 18 april en vrijdag 19 april
Tijd: om 14u
Locatie: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne
Praktisch: Voor kinderen vanaf 4 jaar. €7/kind (tot 12 jaar), €9/kind (+12 jaar). Inschrijven noodzakelijk via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.

Wil je er een leuke daguitstap van maken? Kom dan gezellig picknicken in onze cafetaria! Een picknickmand in paasthema met heerlijk huisbereid lekkers staat voor je klaar mits reservatie. Meer informatie HIER.