09/04: Workshop Paaskoekjes
09-04-2019 14:00

Workshop Paaskoekjes

Je buik vol van chocolade? Maak dan eens paaskoekjes! Ook zoet, ook lekker én in  een handomdraai klaar. Eerst maken we het deeg: half wit, half bruin. Goed uitrollen, precies uitsteken en hup… in de oven. Wanneer de koekjes afgekoeld zijn, kan je je creativiteit de vrije loop laten: we decoreren ze in paasthema. En natuurlijk krijg je achteraf je eigen koekjes mee naar huis.

Datum: Dinsdag 9 april en dinsdag 16 april
Tijd: 14u00
Locatie: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne
Praktisch: Voor kinderen vanaf 4 jaar. €5/kind. Inschrijven noodzakelijk via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.
Meer informatie: via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.

Wil je er een leuke daguitstap van maken? Kom dan gezellig picknicken in onze cafetaria! Een picknickmand in paasthema met heerlijk huisbereid lekkers staat voor je klaar mits reservatie. Meer informatie HIER.