02/06: WEEK VAN DE KORTE KETEN: Bakdemonstratie
02-06-2018 14:00

Week van de Korte Keten: Bakdemonstratie

Ontdek de Korte Keten in Vlaanderen tijdens de Week van de Korte Keten van 26 mei tot 3 juni 2018. Lokale producten en producenten staan tijdens deze week extra in de schijnwerpers, want je hoeft het niet altijd ver te zoeken!

Ook in het Bakkerijmuseum willen we ons steentje bijdragen en blazen we een vergeten streekspecialiteit nieuw leven in: de Veurnse slaapmuts. Nee, dat is geen alcoholisch drankje, wél een heerlijke ontbijtkoek. Tijdens de hele Week van de Korte Keten zal de Veurnse slaapmuts te verkrijgen zijn in onze cafetaria. Daarenboven kan je op zaterdag 2 juni zélf ontdekken hoe deze lekkernij gemaakt wordt tijdens een bakdemonstratie door een ervaren bakker. Kom dus zeker kijken én proeven: lekker lokaal!

Praktisch

Datum: Zaterdag 26 mei tot en met zondag 3 juni, bakdemonstratie op zaterdag 2 juni
Tijd: Tijdens de gewone openingsuren van het museum (weekdagen: 10-17u, weekend en feestdagen: 14u-17u
Locatie: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne (cafetaria)
Prijs: €1,30/slaapmuts, SPECIAAL COMBITARIEF: slaapmuts, koffie/thee en toegang museum voor maar €6 (ipv €8,30). Vooraf inschrijven niet noodzakelijk, aanbod zolang de voorraad strekt.